Satuhahmot_v1 copy.jpg

Tarinankerrontaa voi harjoitella kertomalla klassikkosatuja omin sanoin. Tell me a Story - kerrotaan satuja -kuvakortit antavat hyvän pohjan kerronnalle. Korttisarjassa on kuusi tarinaa: Kolme pukkia sillalla, Kolme pientä porsasta, Kultakutri ja kolme karhua, Punahilkka, Jaakko ja pavunvarsi ja Piparkakkupoika.
Korttien avulla voi myös harjoitella loogista kerrontaa; minkä porsaan talon susi ensimmäisenä hajotti ja nukkuiko Kultakutri päiväunet ennen kuin maistoi puuroa?

Entistä elävämmän satutuokion saa käyttämällä satuihin sopivia puisia satuhahmoja! Kun alkuperäinen tarina on leikitty läpi, hahmot voivat jatkaa elämäänsä eteenpäin: Kuinka jättiläiselle kävi kun se oli menettänyt hanhensa sekä harppunsa ja millaisiin seikkailuihin kolme pukkia vielä joutuisivat?

 
 330938_KerrotaanSatuja_v1 copy.jpg

Tell me a Story - kerrotaan satuja -kuvakortit ja kaikki puiset satuhahmot saa nyt pakettihintaan 110 euroa (sis. alv). Tarjous on voimassa toukokuun loppuun.

Lisätietoa tuotteista:
Kerrotaan satuja - Tell me a Story -kuvakortit
Kolme pukkia sillalla

Kolme pientä porsasta
Kultakutri ja kolme karhua
Punahilkka
Jaakko ja pavunvarsi
Piparkakkupoika
Kerrotaan satuja -tarjouspaketti

 

Muistathan, että meillä on käynnissä kysely verkkokaupan kirjautumista koskien. Vastaajien kesken arvomme Puput piilossa pelikansion ja siihen kirjainkortit! Kyselyyn pääset tästä.

www.earlylearning.fi
elli@earlylearning.fi

ELLI Early Learning Oy, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 HELSINKI, puh. 09 701 2011

Osoitelähde: Early Learning Oy:n asiakasrekisteri. Osoitteita ei luovuteta edelleen.

 

Voit erota listalta täältä. Powered by Markkinointikone.fi