Tervetuloa mukaan juhliin!

 

 ELLI_5v_web.jpg
 

Keväällä tulee viisi vuotta siitä, kun ELLI palasi perheyritykseksi. Sen vuoksi juhlimme Kalasataman myymälässämme koko päivän 12.5. ja toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan. Synttärien kunniaksi myymälämme on avoinna illallakin, puoli kahdeksaan saakka. Viiden jälkeen paikalla on myös tuotteidemme tekijöitä ja muita ELLIn taustahenkilöitä.

Tarjoamme koko päivän myymälässämme kahvia ja teetä, alkoholitonta juhlajuomaa, kakkua sekä muuta makeaa pikkupurtavaa. Meillä on myös ohjelmaa, mm:

  • Synttärithän eivät ole mitään ilman ongintaa, joten kaikki paikalle tulevat saavat heittää vapansa verhon taa ja ihastella ahdin antimia.
  • Pelien pelaamista. Ansioituneimmat pelaajat palkitaan!

Pyydämme vain yhtä lahjaa: tykätkää meistä Facebookissa. Jos saamme 1000 tykkääjää synttäreihin mennessä, tarjoilut ovat sen mukaiset: 5% alennus kaikista tuotteista (pois lukien kumppanituotteet), 5 päivän ajan, ilman toimituskuluja. Alennus lisätään mahdollisten muiden alennusten päälle.

Juhli kanssamme, tykkää meistä Facebookissa ja ilmoittaudu mukaan tapahtumaan!

(Ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta auttaa meitä tarjoilun suunnittelussa.)

 

Tervetuloa mukaan juhlimaan, paikan päälle tai virtuaalisesti!

 

Terveisin, 

Outi, Jukka, Jenny, Oona sekä Korppu ja Osmo

 

p.s. Vielä tänään ja huomenna ehtii vastaamaan verkkokauppakyselyymme! Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Puput piilossa -pelikansio ja siihen sopivat kirjainkortit.

www.earlylearning.fi
elli@earlylearning.fi

ELLI Early Learning Oy, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 HELSINKI, puh. 09 701 2011

Osoitelähde: Early Learning Oy:n asiakasrekisteri. Osoitteita ei luovuteta edelleen.

 

Voit erota listalta täältä. Powered by Markkinointikone.fi