Uusia kortteja Puput piilossa -pelikansioon!

Puput piilossa -pelikansio saa kauan odotettuja lisäkortteja, kun siihen sopivat Tipumatikka-kortit ja pistekortit saapuvat ELLIn verkkokauppaan.

 
   120216_TipuMatikka_v1 copy.jpg      120217_LukumaaraKortit_v1 copy.jpg

Tipumatikoissa söpö tipu seikkailee läpi sija- ja suhdekäsitteiden. Lisäksi korttisarjassa on luvut 1-10, kellonaikoja, lyhyitä lukujonoja ja geometrisiä muotoja. Pakassa on yhteensä 70 kaksipuolista korttia.

Lukumääräkorteissa harjoitellaan eri lukumäärien hahmottamista erilaisin sommitelmin ja kuvioin. Pakassa on yhteensä 70 kaksipuolista korttia. Lukumäärä kuvataan kortin etupuolella yksinkertaisella kuviolla ja helpommalla sommittelulla, takapuolella taas käytetään monimutkaisempaa kuviota ja sommittelua. Harjoituksen vaikeusastetta voi siten joko nostaa tai laskea yksinkertaisesti korttia kääntämällä.

Tipumatikat 31 € (alv 24%) / 25 € (alv 0%) tuotenro. 120216

Lukumääräkortit 31 € (alv 24%) / 25 € (alv 0%) tuotenro. 120217

 

Etkö tunne Pupupeliä?

Pupupeli on eräänlainen muistipeli: Puput piilotetaan haluttujen korttien taakse pelikansioon siten, että vain niiden korvat näkyvät. Pelaajat etsivät omaan pelilautaansa sopivia pupuja. Suorittamalla korttiin liittyvän tehtävän (esimerkiksi kortin kuvan nimeäminen tai lukumäärän tunnistaminen) pelaaja pääsee kurkistamaan tehtäväkortin taakse. Jos pupun rusetin väri vastaa pelilaudan väriä, pelaaja saa pupun pelialustaansa.

Jos pupulla on väärän värinen rusetti, tehtäväkortti asetetaan takaisin pupun eteen ja vuoro siirtyy seuraavalle pelaajalle. Ensimmäisenä kaikki pelilautaansa kuuluvat puput kerännyt pelaaja voittaa pelin.

450410_PuputPiilossa_v1 copy.jpg

 

Vanhoja Kalapelikortteja (Find your Fish) voi käyttää Puput piilossa -pelikansiossa, ja toisaalta uudet korttisarjamme sopivat myös vanhaan Kalapelikansioon. Puput piilossa -pelikansioon on ilmestynyt tähän mennessä seuraavat kortit:

R-S-L sanakortit

Kirjainkortit

Lisäksi seuraavien tuotteiden kortit sopivat Puput piilossa -pelikansioon:

Ellan ja Eliaksen pelipaketti

Marjamäellä -pelikorttipaketti 

Seuraavaksi Puput piilossa -pelikansioon julkaistaan substantiivejä ja yläkäsitteitä sisältävät kortit. Uutisia niiden valmistumisesta voit seurata ELLIn nettisivuilta, uutiskirjeestä tai facebookista.

www.earlylearning.fi
elli@earlylearning.fi

ELLI Early Learning Oy, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 HELSINKI, puh. 09 701 2011

Osoitelähde: Early Learning Oy:n asiakasrekisteri. Osoitteita ei luovuteta edelleen.

 

Voit erota listalta täältä. Powered by Markkinointikone.fi