412009_KirjoitaOikein2_v2_web.jpg

KIRJOITA OIKEIN Kaksoiskonsonantit - uudistettu painos on nyt valmis!

Odotettu, uudistettu KIRJOITA OIKEIN -materiaali on nyt saapunut ELLIin. Laaja-alainen erityisopettaja Leena Hulkko suunnitteli alkuperäisen korttimateriaalin vuonna 2013. Uuteen painokseen on lisätty monipuolinen ohjekirja. Ja mikä parasta, hinta on entistä edullisempi!

 
412009_KirjoitaOikein2_v1 copy.jpg
KIRJOITA OIKEIN on lukimateriaali, joka sopii monenlaiseen kielelliseen kuntoutukseen ensimmäisestä luokasta alkaen, erityisopetukseen, S2- suomi toisena kielenä -opetukseen ja muisti- ja afasiakuntoutukseen kaikenikäisille.

Kaksoiskonsonantteja harjoitellaan 110 kaksoiskonsonanttisanalla ja niitä vastaavilla kuvilla. Sanat on jaettu vaikeusasteen perusteella neljään ryhmään. Helpoimmassa ryhmässä sanat ovat kaksitavuisia, ja vaikeimman ryhmän sanat ovat yhdyssanoja, joiden molemmissa osissa on kaksoiskonsonantti.

Materiaalissa on 110 kuvakorttia ja 110 sanakorttia. Uuden painoksen 48-sivuisessa ohjevihkossa kerrotaan, kuinka kortteja käytetään kaksoiskonsonanttivaikeuksien kartoittamiseen, tavutuksen ja kirjoittamisen harjoitteluun, sanaston laajentamiseen ja afasiakuntoutukseen. Vihkossa on myös yhteensä 14 kopioitavaa tehtävää, joissa on esimerkkilauseita ja tarinoita kaksoiskonsonanttien käytöstä, täyttölausetehtäviä ja yhdyssanaharjoituksia. Tehtävistä on tavutettu ja tavuttamaton vaihtoehto.

Leena Hulkko kertoo kaksoiskonsonanttivaikeuksista ja materiaalin synnystä ELLIn oppimisblogissa.

KIRJOITA OIKEIN Kaksoiskonsonantit, Hinta 59,50 € (48,00 alv 0). Lue lisää ja tilaa...


Verkkokaupan lisäksi pääset tutustumaan KIRJOITA OIKEIN -materiaaliin Kalasatamamme myymälässä, Erityisopetuksen kansallisilla kehittämispäivillä Helsingin Messukeskuksessa sekä Erityisopetuksen menetelmämessuilla Turussa.

www.earlylearning.fi
elli@earlylearning.fi

ELLI Early Learning Oy, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 HELSINKI, puh. 09 701 2011

Osoitelähde: Early Learning Oy:n asiakasrekisteri. Osoitteita ei luovuteta edelleen.

 

Voit erota listalta täältä. Powered by Markkinointikone.fi