Prumprumprum! Päriseviä äikänharjoituksia Pappatunturilla!

Pappatunturilla on opettajakohtaisesti kopioitava eriyttäviä äidinkielen ja kirjallisuuden harjoituksia sisältävä materiaali 4–6-luokille. Tehtävät soveltuvat myös erityisopetukseen ja S2 - Suomi toisena kielenä -opetukseen.

Käytetyissä tekstinpätkissä ei ole tyhjäkäyntiä, vaan ne ovat suomalaisten laatukirjailijoiden uusimpia tekstikatkelmia. Jokaiseen tekstiin liittyy pisteytetty luetun ymmärtämisen tehtävä sekä luovan kirjoittamisen tehtävä. Kirjan tietotekstit mukailevat ympäristö- ja luonnontiedon 4-6-luokkien opetussuunnitelmien sisältöjä ja tiedonhankitatehtäviä harjoitellaan QR-koodin avulla.

Lue lisää Pappatunturilla materiaalista verkkosivuiltamme.

Näet Pappatunturilla-mallisivut myös suoraan tästä.

Muistathan myös Irja Nikkisen ja Jenni Lindforsin aiemmat kopioitavat materiaalit; 2-3 -luokille tarkoitettu Kaarnalaivassa ja esi- ja 1-luokkien Raparperin alla.

 

 
 Pappatunturilla kannet 4.1_Page_1 copy.jpg

Samojen tekijöiden Kirjainkiemurat, aapisriippumaton, eriyttävä 1- luokan äidinkielen harjoituskirja on vielä saatavilla poistohintaan -70%.

Kirjaikiemurat voit tilata joko kappaleittain hintaan 6,60 € (alv 10%) / 6,00 € (alv 0%), kymmenen kappaleen koulupakkauksena 59,40 € (alv 10%) / 54,00 € (alv 0%), tai 28 kappaleen laatikossa 142,90 € (alv 10%) / 129,91 € (alv 0%).

Muistathan, että ELLIstä saat myös VaNe-kirjat 1-3 –luokkien matematiikkaan. 
Kaikki Varga-Neményi -yhdistyksen kustantamat VaNe-kirjat ovat uuden OPS:in mukaisia.

P.S. Kehitämme verkkokauppaamme ja toivomme kommenttejanne kirjautumiskäytännöistä. Kyselyyn vastaamalla voit voittaa Puput piilossa -pelikansion ja siihen sopivat kirjainkortit. Kyselyyn pääset tästä.

 

www.earlylearning.fi
elli@earlylearning.fi

ELLI Early Learning Oy, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 HELSINKI, puh. 09 701 2011

Osoitelähde: Early Learning Oy:n asiakasrekisteri. Osoitteita ei luovuteta edelleen.

 

Voit erota listalta täältä. Powered by Markkinointikone.fi