Tänäkin vuonna ELLI on mukana Itä-Suomen oppimisen tuen päivillä, jotka järjestetään 12.-13.11. Kuopion Tahkovuorella.

Mukanamme olevista olevista tuotteista voi katsoa listauksen sekä tarkat tuotetiedot ostoslistalta 124363. Tässä uutiskirjeessä on poimintoja jo listahiteiksi muodostuneista tuotteistamme. :) 

 

 Kauan odotetut Marja Drägerin MATIKKALUOTSI -materiaalit:
MatikkaterapiaPaketti_700.jpg

Matikkaluotsi-kirjaan on koottu Marja Drägerin kuntouttavan opetuksen sisältö. Kirjasta on saatavana kaksi saman sisältöistä versiota: kuvassa näkyvä kovakantinen A4-kokoinen kirja sekä pehmytkantinen B5-kokoinen kirja. Marjan ohjein kokosimme myös Matikkaluotsin välinepaketin, jossa on kaikkein keskeisimmät matematiikkavaikeuden kuntouttavassa opetuksessa käytettävät tarvikkeet yhdessä helposti hankittavassa ja säilytettävässä paketissa. Matikkaluotsin korttimateriaalit  on kartonkilehtinen kirjanen, jonka sivut ovat leikattavia kortteja sekä sellaisenaan käyttövalmiita tai kopioitavia pohjia. Korttimateriaalien käytöstä on tarkat ohjeet kirjassa. ____________________________________________________________________________

Melkein kaikkia Matikkaluotsin välinepakettiin kuuluvia tuotteita voi ostaa ELLISTÄ myös erikseen. (muttereita on paketissa 55 kpl, niitä emme myy erikseen.)

     
  412322_MatikkaTerapiaPalapeli2_v1 copy.jpg      412323_PisteJaEuropelikortit_v1 copy.jpg
 

Matikkapalapelissä on kolme erilaista palapeliä, joiden avulla harjoitellaan yhteen- ja vähennyslaskuja lukualueella 0-100. Palapeli on itsetarkistava, joten peliä voi pelata myös itsenäisesti. (kuuluu välinepakettiin)

Europelikorteilla ja pistekorteilla harjaannutetaan sekä rahamäärien laskemista että lukumäärien hahmottamista. (kuuluu välinepakettiin)

Alla vasemmalla:Laskutoimitusten automatisointikortit sisältävät kaikki yhteen- ja vähennyslaskut, siis hajotelmat lukualueella 0-9. (kuuluu välinepakettiin)

 

412320_LaskutoimitusAutomaatti_v1 copy.jpg 411083_TarinavuorenSankarit_v1 copy.jpg

Oikealla: Tärinävuoren sankarit on kopioitava materiaali puheopetukseen. Siinä on ohjeistettujen
R-, S-, K- ja L- harjoitusten lisäksi tiivis teoriaosuus. Sankarihiiret Hekku ja Huuko seikkailevat artikulaatioharjoitusten tarinaosuuksissa kirjan alusta loppuun saakka.

____________________________________________________________________________

Kopioitavia materiaaleja alakouluun

Tulossa ensi vuonna: 4-6 -luokille tarkoitettu Pappatunturilla sisältää mielikuvituksellisia tekstejä ja niihin liittyviä tehtäväkokonaisuuksia luetun ymmärtämiseen sekä ohjattuun ja luovaan kirjoittamiseen.

 

340416_Kaarnalaivassa_v1 copy.jpg 340415_RaparperinAlla_v1 copy.jpg

Kaarnalaivassa on yli 200 sivua kopioitavia tehtäviä: Monipuolisia tekstejä ja niihin liittyviä tehtäväkokonaisuuksia luetun ymmärtämiseen sekä ohjattuun ja luovaan kirjoittamiseen. Kielioppiharjoituksissa käsitellään 2-3-luokan keskeiset kielitiedon asiat ja solmukohdat. Sokerina Kaarnalaivan pohjalla on myös näppäintaitojen harjoitteluun tarkoitettu materiaali, joka sopii käytettäväksi eri luokka-asteilla.

Raparperin alla  on kopioitava materiaali esikouluun ja ensimmäiselle luokalle: Hienomotorisisten taitojen ja hahmottamisen harjoitusten jälkeen siirrytään treenaamaan kielellisiä valmiuksia. Harjoitukset jatkuvat äänteistä kirjaimiin ja lopuksi tavuista sanoihin. 

____________________________________________________________________________

ONNI on oma oppimateriaali paljon erityistä tukea tarvitseville oppilaille.
Tehtävien tekemiseen ei käytetä kynää, vaan vastaus laitetaan oikealle paikalleen alustaan.
Onni Oppimateriaalipaketteja on kolme erilaista. Ne voi hankkia yksittäin kartonkikansioissa
tai kaikki yhdessä tukevassa muovisalkussa.

 

OnniLajittelu_v1 copy.jpg

Lajittele - samanlainen -tehtävä toistuu kaikissa kolmessa tehtäväpaketiissa - vaikeustaso vaihtuu paketin tason mukaisesti aloittelijasta taitajaan.

 

Jos et pääse Tahkovuorelle, tutustu tuotteisiimme verkkokaupassa tai käy Kalasataman myymälässä. Myymälänhoitajamme Jenny huolehtii siitä, että myymälä on auki tavalliseen tapaan ja verkkokaupan tilaukset lähtevät ajallaan, vaikka Outi ja Jukka reissaavat Itä-Suomessa.

____________________________________________________________________________


 

www.earlylearning.fi
elli@earlylearning.fi

ELLI Early Learning Oy, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 HELSINKI, puh. 09 701 2011
Avoinna Ma-Pe klo 9 - 17


Osoitelähde: Early Learning Oy:n asiakasrekisteri. Osoitteita ei luovuteta edelleen.

 
Voit erota listalta täältä. Powered by Markkinointikone.fi