Onni on oma oppimateriaali erityistä tukea tarvitseville, mutta siitä voivat nauttia kaikki yksilötehtävien tekemisestä kiinnostuneet.

Onni-oppimateriaalien tehtävät soveltuvat paljon erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden opetukseen. Tehtävät on suunnitellut erityisopettaja Anne Heikkinen. Niiden tekemiseen ei tarvita kynää, vaan tehtäväalustoissa on valmiit vastausvaihtoehdot. Laminoidut alustat ja tehtäväkortit ovat heti käyttövalmiita, mutta niihin voidaan tarvittaessa kiinnittää velcro-tarrat. Silloin kerran löydetty "oikea vastaus" varmasti pysyy oikealla paikallaan. Pakkauksessa on mukana jonkin verran tarranauhaa.

Tehtäväpaketteja on kolme - jokaisessa kymmenen erilaista valmista tehtävää. Yksinkertaisimmissa harjoituksissa opetellaan tehtävien tekemistä, käsitteiden ymmärtämistä sekä oman toiminnan ohjausta.

 

 
OnniEtsiSamanlainen_v1 copy.jpg
Jokaisessa tehtäväpaketissa on joitakin samankaltaisia tehtäviä, mutta vaikeustaso vaihtelee tehtäväpaketin mukaan. Ylläolevassa kuvassa on Etsi samanlainen -tehtävä kolmena eri vaikeustasona.
     
  Onni1_1_v2 copy.jpg      Onni1_6_v1 copy.jpg
 

ONNI tehtävät 1 ALOITTELIJALLE ovat sarjan helpoimmat tehtävät, jotka on tarkoitettu työskentelytaitojen harjoitteluun ja keskittymisen opetteluun.

 

Onni2__8_v1 copy.jpg Onni2__10_v1 copy.jpg

ONNI tehtävät 2 HARJOITTELIJALLE on tarkoitettu jo harjaantuneemmalle oppijalle erilaisten käsitteiden ymmärtämiseen ja oman toiminnan ohjauksen harjoitteluun.

 

Onni3_1_v1 copy.jpg Onni3_9_v1 copy.jpg

ONNI tehtävät 3 TAITAJALLE soveltuu oppijalle, joka jo taitaa tehtävien tekemisen ja tarvitsee hieman lisää haastetta harjoitteluun.

 

OnniLajittelu_v1 copy.jpg

Lajittele - samanlainen -tehtävä toistuu eri tehtäväpaketeissa - vaikeustaso vaihtuu paketin tason mukaisesti aloittelijasta taitajaan.

 

Onni Oppimateriaalipaketit 1 - 3 voi hankkia yksittäin kartonkikansioissa
tai yhtenä pakettina muovisalkussa.
Onnit ovat mukana ELLIN esittelypöydällä Varhaiskasvatusmessuilla.
Tervetuloa tutustumaan!

 

Vasu_banneri_500x100px.jpg

www.earlylearning.fi
elli@earlylearning.fi

ELLI Early Learning Oy, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 HELSINKI, puh. 09 701 2011

Osoitelähde: Early Learning Oy:n asiakasrekisteri. Osoitteita ei luovuteta edelleen.

 
Voit erota listalta täältä. Powered by Markkinointikone.fi