P1080410_v1_web.jpg
 

Matematiikkavaikeudessa on kysymys neljän ensimmäisen kouluvuoden keskeisten oppisisältöjen, siis matematiikan kantavan rungon, osaamattomuudesta (WHO:n määritelmä).

Matematiikkavaikeudesta kärsiviä lapsia voidaan auttaa kuntouttavalla opetuksella, joka etenee lapsen oman oppimisen tahdissa. Marja Dräger on kouluttanut Luotsi-koulutuksissaan opettajia jo vuodesta 2003 lähtien ja nyt koulutuksen sisältö julkaistaan ensi kertaa kirjana.

Marja Drägerin kirja Matikkaluotsi™ - matematiikkavaikeuden tunnistaminen ja kuntouttava opetus sekä kirjan harjoituksissa käytettävät Matikkaluotsin™ korttimateriaalit valmistuvat lokakuussa. Tilaa jo ennakkoon verkkokaupastamme. Esittelemme painotuoreet kirjat myös ELLIN omalla osastolla Helsingin Kirjamessuilla 22.-25.10. 

Kirjasta julkaistaan kaksi versiota: Kovakantisen A4-kokoiseen kierreselkäisen kirjan hinta on 132 euroa
ja pehmytkantisen B5-kokoisen nidotun kirjan hinta on 66 euroa (sis alv 10 %).

Matikkaluotsin korttimateriaalit, on A4-kokoinen liimasidottu kirjanen, joka on painettu tukevalle mattalaminoidulle kartongille. Siinä on 60 sivua kuntouttavassa opetuksessa tarvittavia korttimateriaaleja sekä kopiopohjia. Korttimateriaalin hinta on 52,80 euroa (sis alv 10 %).

Tärkeää huomioida myös yläkoulussa! Matematiikkavaikeus, jota ei ole huomattu ja hoidettu alakoulun puolella ei katoa, vaikka lapsi siirtyy yläkouluun. Siksi yläkoulussakin tarvitaan matematiikkavaikeuden tunnistamiseen ja kuntouttamiseen kouluttautuneita opettajia.

Vielä ehtii ilmoittautua Hämeen kesäyliopistossa 14.9. alkavaan Matikkaluotsi-koulutukseen! Lisätietoja tästä linkistä, ilmoittautua voi 8.9. saakka.

www.earlylearning.fi
elli@earlylearning.fi

ELLI Early Learning Oy, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 HELSINKI, puh. 09 701 2011

Osoitelähde: Early Learning Oy:n asiakasrekisteri. Osoitteita ei luovuteta edelleen.

 
Voit erota listalta täältä. Powered by Markkinointikone.fi