Luduksen laatuleima tarkoittaa laatua ja käytettävyyttä

Neuropsykologipalvelu Ludus Oy:n laatuleiman saanut tuote on hyvälaatuinen ja käyttötarkoitukseensa varmasti sopiva. Tuote on tutkittu ja käytännössä toimivaksi testattu. Laatuleimaan kuuluu dokumentti, jossa kerrotaan yleiskielellä, mikä tuote on, miksi sitä tarvitaan ja miten sitä käytetään.

Kaikki laatuleimatuotteemme löytyvät yhdellä klikkauksella verkkokauppamme pikahakuvalikon alta. Kunkin tuotteen tuotetiedoista voi ladata tuotetta koskevan dokumentin. Klikkaa kuvista näiden laatuleimatuotteiden tietoihin!

 
  Morphun     Trainy-Junailu     Kirjoita oikein
   752090_MorphunKotiRakentelu_v1 copy.jpg      Matikkajunailu_v1_web copy.jpg      412009_Geminaattakortit_v2_web copy.jpg
  "Monipuolisuudessaan Morphun tarjoaa välineen ohjattuun harjoitteluun, opetukseen ja kuntoutukseen. Rakentelu ei ole motorisesti liian vaativaa, mutta se tarjoaa silti mahdollisuuden harjaannuttaa hahmot­tamista laajalti ja monipuolisesti. "
   

"Trainy tarjoaa laadukkaan ja hauskan tavan harjoitella matemaattisia peruslasku­toimi­tuksia. Se soveltuu myös monien muiden asioiden harjoitteluun ja pelilaudalla ja peli-idealla on tästä syystä lukemattomia sovellusmahdollisuuksia."

   

"Materiaali on laadukas ja erinomainen käy­tössä. Se tarjoaa suoran harjoittelu­ohjelman vaikeutuvien sanasarjojen muo­dossa.Lisäbonuksena korttisarjassa on sen käyttökelpoisuus myös nimeämisen harjoit­teluun."

 

Neuropsykologipalvelu Ludus Oy järjesti syyskuussa seminaarin, jossa kuultiin myös Luduksen asiakkaiden kertomuksia siitä, miten kuntoutus on vaikuttanut heidän elämäänsä.  

Yhteenveto mielenkiintoisesta ja lämminhenkisestä seminaarista on luettavissa Ellin Oppimisblogista.EL Early Learning Oy, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 HELSINKI, puh. 09 701 2011

Osoitelähde: Early Learning Oy:n asiakasrekisteri. Osoitteita ei luovuteta edelleen.

 
Voit erota listalta täältä. Powered by Markkinointikone.fi