Virikemateriaalien avulla saadaan virkistävää ja hauskaa toimintaa myös omaisten vierailuihin vanhuksen luona: yhteinen pelihetki on vaihtelua muistisairaan arkeen ja siitä jää vieraallekin hyvä mieli. Yhdessä tekeminen vahvistaa ja ylläpitää myös sosiaalisia taitoja.

Hyvän välineen tai pelin vaikeustasoa voidaan säädellä eri tilanteisiin sopivaksi, jolloin onnistumisen kokemus ja ilo antavat intoa jatkaa tekemistä ja harjoittelua.  

Tähän uutiskirjeeseen kokosimme  joitakin viriketoimintaan ja muistikuntoutukseen sopivia tuotteitamme. Lisää hyviä vaihtoehtoja voi hakea kerralla ruudulle noutamalla verkkokaupassa ostoslistan numero 123629. Listalta voi porautua yksittäisen tuotteen tietoihin tuotenimeä klikkaamalla. 

412122_Triplet_v1 copy.jpg

Loogista päättelyä ja visuaalista hahmottamista harjaannuttavat Triplet tai Katamino.

Molemmissa rakennetaan mallin mukaan ja vaikeustasoja on monta. Kuvioita voi rakennella ilman malliakin ja Triplet taipuu myös muistipeliksi.

Puiset palat tuntuvat mukavalta kaikenikäisten käsissä!

 

   

P1030663_v1 laskuhelmet virikekuva.jpg

Nauhassa olevat laskuhelmet sopivat laskemisen lisäksi helmien siirtelyyn ja koskettelemiseen. Tai vaikka stressihelmien tapaan käsissä pyöriteltäväksi. 

Helminauhalla voi myös "neuloa" melkein aidon tuntuisesti. Sittenkin kun varsinaiset käsityöt eivät enää suju, on tärkeää pitää kädet liikkeessä!

P1030659_v1 Morphun virikekuva.jpg

Kirjainpaloilla voi kirjoittaa kuvaa vastaavan sanan liittämällä kirjaimia toisiinsa. Palojen kiinnittäminen ja irroittaminen harjaannuttaa käden taitoja.  

Myös irrallisilla kirjaimilla voi kirjoittaa, jos palojen kiinnittäminen toisiinsa on liian vaikeaa.

Morphun-sarjan kirjain- ja kuvapaketteja on kahta eri kokoa - isommassa on riittävästi paloja vaikka sanaristikkopeliin! 

Lue lisää...

770150_Dobble_v1_web copy.jpg

Dobblea voi pelata monella eri tavalla, yhdessä tai yksin. Yhdessä pelatessa etsitään korteista yhteistä kuviota. Se, joka löytää ensimmäiseksi, sanoo kuvion nimen ja saa kortin. Eniten kortteja saanut voittaa pelin. 

Pelata voi myös kilpailematta - etsiä yhteistä kuviota yhdessä. Itsekseen pelaillessa voi keskittyä ilman kiirettä ja rauhassa. 

Lisätietoa muistikuntoutukseen sopivien tuotteiden eri käyttötavoista voit ladata tästä.

Meiltä saatavana myös Kustannus Oy Duodecimin kirjat:
Muistisairaan kuntouttava hoito ja Aivovammojen kuntoutus.

 

Esittelimme viriketoimintaan ja muistikuntoutukseen sopivia välineitämme myös VANHUSTYÖ 2015 -tapahtumassa, joka pidettiin 9. helmikuuta Finlandia-talolla. 
Esittelyn yhteydessä järjestimme arpajaiset, jonka yhteydessä kyselimme mielipiteitä uusista mahdollisista tuotteista. Kiitos kaikille kyselyyn ja arpajaisiin osallistuneille!

Arpajaisten onnellinen voittaja on Anne Viljanen Keravalta ja hänelle on lähetetty Morphunin Suuraakkoset ja kuvat -paketti (arvo 80,60€), jossa on yli 250 kirjain- sekä 66 kuvapalikkaa. ONNEA ANNE! 

TIESITHÄN, ETTÄ: 

Helsingin Kalasatamassa olevassa myymälässämme voit tutustua tuotteisiimme aina arkisin klo 9 - 17. TERVETULOA!


www.earlylearning.fi
elli@earlylearning.fi

ELLI Early Learning Oy, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 HELSINKI, puh. 09 701 2011

Osoitelähde: Early Learning Oy:n asiakasrekisteri. Osoitteita ei luovuteta edelleen.

Voit erota listalta täältä. Powered by Markkinointikone.fi