PupuKansio_v1_web.jpg

ELLI oli tänäkin vuonna mukana Varhaiskasvatusmessuilla - tässä muistilista esillä olleista tuotteista

Kiitos viimeisestä! Kuhinaa riitti, eikä meillä käynyt aika pitkäksi. Kuvastotkin vietiin käsistä! Tässä vielä muistutus meillä mukana olleista tuotteista.

Voit tehdä tilauksesi ilman toimitusmaksua tämän viikon aikana (su 16.10 asti) kampanjakoodilla VAKA2016.

 

 
 

Lukumääräpalat

 

   

KUTTU + KUTTU2

 

  620300_LukumaaraPalat_v1 copy.jpg      340125_KUTTU2_v1 copy.jpg
 

Ihanan värikkäillä lukumääräpaloilla tutustutaan lukuihin ja niiden ominaisuuksiin. Ne sopivat esi- ja alkuopetuksen matematiikan sisältöjen, kuten hajotelmien, kymmeneksitäydentämisen ja kymmenylityksen sekä yhteen- ja vähennyslaskujen opettamiseen. Lukumääräpaloilla on helppo ottaa lapsen kanssa käyttöön kaikki matematiikan kielet: taktiilinen toiminnan kieli, kuviokieli, luonnollinen puhuttu kieli ja symbolikieli.  Kestävästä akryylimuodvista tehdyt palat on helppo pinota päällekkäin, mikä auttaa tehtävien ratkaisemisessa ja vastausten perustelemisessa.

Lukumääräpalojen pakkauksessa on parityöskentelyyn tarvittava määrä lukumääräpaloja ja 31-sivuinen ohje, jossa opastetaan yksityiskohtaisesti, kuinka työskentely kannattaa aloittaa. Ohjeessa on mukana myös 10 kopioitavaa työpohjaa.

Lue lisää lukumääräpalojen synnystä Sujuvuutta ja joustavuutta peruslaskutaitoon! -hankkeen sivuilta.

Tilaa Lukumääräpalat verkkosivuiltamme.

   

KUTTU – kuvin tuettu leikki ja sen upouusi lisäosa KUTTU2 auttavat leikin, lapsen tärkeimmän työn, opettelussa. KUTTU kehittää kieltä, kommunikaatiota, omien ajatusten ilmaisua joko sanoin tai kuvin, sekä kykyä suunnitella ja toteuttaa leikkiä. KUTTU sopii kaikille lapsille, mutta se on kehitetty erityisesti kielellisten vaikeuksien kartoittamiseen ja kuntouttamiseen, monikielisille lapsille, toiminnanohjaukseen ja vuorovaikutustaitojen opetteluun.

Tutustu Kuttuun ja sen lisäosaan täällä.

 

Puput piilossa

 

 

ONNI Oppimateriaali

450410_PuputPiilossa_v1 copy.jpg Onni1_7_v2 copy.jpg

Puput piilottelevat tehtäväkorttien takana! Ratkaise tehtävä ja kerää oikeanväriset puput pelilaudallesi. Tehtäväkorteilla voi tehdä monipuolisesti erilaisia lukemisen, nimeämisen, matematiikan, luokittelun ja puheopetuksen harjoituksia. Pelikansio toimii käänteisenä muistipelinä.

Lue lisää Puput piilossa -pelikansion ja korttisarjojen käytöstä blogistamme.

Kaikki Puput piilossa -tuotteet hintoineen näet tästä.

ONNI Oppimateriaalissa oppilas tutustuu erilaisiin tehtävätyyppeihin: luokitteluun, sarjoittamiseen, yhtäläisyyksien ja eroavuuksien etsimiseen sekä esimatemaattisiin ja kirjoittamista valmisteleviin harjoituksiin. Tehtävät tehdään tehtävätaulun ja tarranauhalla kiinnitettävien tehtäväkorttien avulla: työskentelyssä ei tarvita kynää tai paperia. ONNI Oppimateriaali on tehnyt paljon erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentelevä erityisluokanopettaja Anne Heikkinen, mutta selkeät ja värikkäät tehtäväpohjat sopivat hyvin kaikille esi- ja alkuopetukseen.

Tutustu ONNI Oppimateriaaliin verkkosivuillamme ja blogissamme.

 

 

www.earlylearning.fi
elli@earlylearning.fi

ELLI Early Learning Oy, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 HELSINKI, puh. 09 701 2011

Osoitelähde: ELLI Early Learning Oy:n asiakasrekisteri. Osoitteita ei luovuteta edelleen.

 
Voit erota listalta täältä. Powered by Markkinointikone.fi