Kuu kiurusta kesään!

Se kuu meni jo, mutta muutkin kuin perimätietoon perustuvat faktat kiurusta voi helposti tarkistaa oheisen QR-koodin avulla. Ota kuva koodista älypuhelimesi QR-koodinlukijalla. Luontoaiheisia QR-koodeja on lisää Pappatunturilla -materiaalissa, josta kannattaa nyt kopioida kesälomaa kaipaaville koululaisille Suomen luontoon liittyviä tehtäviä viimeisten koulupäivien iloksi.

kiuru.png

Kesällä oppikirjat heitetään nurkkaan, mutta matikkapelejä voi pelata picnicillä tai mökillä sateen yllättäessä. Tässä ELLIn suositukset kesäpäiville:
         
  330260_RakennaPolku_iTrax_v1_web.jpg      180509_RoboGem_v1_web.jpg
 

iTraxissä harjoitellaan reittien, mittasuhteiden ja värien hahmottamista. Pelin tavoitteena on löytää mallikortin eri poluista se, joka yhdistää kaksi neliötä toisiinsa. Rakenna polku käyttäen eripituisia sauvoja. Sauvojen jokaisella sivulla on eri väri, joten polkuun tarvittava väri löytyy sauvaa pyörittämällä.  Nopeimmin reitin kasannut pelaaja saa mallikortin itselleen. Mallikorteissa on kolme vaikeustasoa. Peliä voi pelata yksin tai useamman pelaajan kanssa.

 

   

Robogemissä pelaajat ohjelmoivat robottejaan yksikertaisilla, mutta tarkoilla käskyillä kohti vieraan planeetan timantteja. Pelaajat rakentavat korteistaan komentosarjoja roboteille, jotka liikkuvat pelilaudalla esteiden ja toisten robottien keskellä. Edistyneimmät pelaajat voivat ottaa useamman käskyn funktiot käyttöönsä. Varo timanttivarkaita!

330261_HahmotuspeliRobotFaceRace_v1_web.jpg 770536_6Nimmt_v1_web.jpg

Robot Face Racessa ravistetaan robottisekoitinta ja etsitään pelilaudalta sen määrittämä robotti! Minkä värinen naama, silmät, nenä ja suu robotilla on? Pelissä opetellaan värejä, hahmottamista sekä tarkkaavaisuutta, ja se sopii kaikille neljävuotiaasta lähtien. Nopeimmin oikean robotin löytänyt saa pisteen.

 

Kuudes ottaa –pelissä pelaajat yrittävät päästä korteistaan eroon. Mitä isompi kortti pelaajalle jää käteen, sitä enemmän hän saa miinuspisteitä. Pelissä on kuitenkin sääntöjä, joiden vuoksi tässä pelissä menestyäkseen lukujonot, vähennyslaskut ja pluslaskut kannattaa osata hyvin – päässälaskuina!

412303_Digit_v1_web.jpg 770539_Zoker_v1_web.jpg

Digit on kinkkinen logiikka- ja hahmotuspeli yli 7-vuotiaille. Pelaajat pyrkivät muuttamaan viidellä tikulla rakennettua kuviota tikku kerrallaan siten, että se vastaisi yhtä heidän kädessään olevista korteista. Pelistä riippuen kortteja joko haalitaan tai niistä yritetään päästä eroon. Digitiä voi pelata myös ulkopelinä kun käytät keppejä tai harjanvarsia tikkujen sijaan.

Zoker on raikkaasti kuvitettu korttisarja kokeneemmille ja logiikannälkäisille korttihaille. Kortteja voi pelata usealla eri tavalla, mutta pelien yleisin niksi on yhdistellä loogisia pareja pelin korteista. Pelin kortit eroavat värin, muodon ja koon perusteella, ja pelissä etsitään pareja joissa kaksi kolmesta korttien ominaisuuksista ovat samat, mutta kolmas on eri.

 

Jos kesäinen Helsinki kutsuu, olet erittäin tervetullut piipahtamaan myös ELLIssä! Myymälämme on auki ma-pe klo 9-17. Kesätauolla olemme kaksi viikkoa välillä 11.-22.7, eli silloin myymällämme on kiinni, mutta kesähessu lähettää verkkokauppaan tulleet tilaukset kerran viikossa.

www.earlylearning.fi
elli@earlylearning.fi

ELLI Early Learning Oy, Työpajankatu 10 C, 3. kerros, 00580 HELSINKI, puh. 09 701 2011

Osoitelähde: Early Learning Oy:n asiakasrekisteri. Osoitteita ei luovuteta edelleen.

 

Voit erota listalta täältä. Powered by Markkinointikone.fi